Ready for AI to join your business?

De ontwikkelingen gaan razendsnel. "Hoe zet jij de volgende stap?" dat is de vraag die ik vraag krijg. Ontdek hoe jij AI kan integreren in jouw marketingwerkzaamheden - zodat jij voor blijft lopen.

Een greep uit de incompany trainingen:

Inspiratiesessies

Inspireer je team met onze 60-minuten AI Marketing inspiratiesessie! Ontdek de nieuwste ontwikkelingen, inspirerende voorbeelden en beste praktijken. Perfect om bewustwording te creëren en praktische handvatten te ontvangen. Binnen 60 minuten is jouw team weer op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen Artificial Intelligence in Marketing.

Jumpstart AI

De Jumpstart AI workshop is voor professionals die niet alleen inspiratie willen opdoen, maar ook direct praktisch aan de slag willen. Van hands-on workshops in content creatie met AI tot aan het bouwen van je voorspellingsmodellen.

Tijdens de sessie maken we de meteen een vertaalslag richting de praktijk door een bestaande campagne als voorbeeld te nemen.

AI Marketing Leadership

Jouw business is uniek, en dat is precies hoe we jouw AI strategie benaderen. Samen stellen we een AI roadmap op dat aansluit bij jouw organisatie, werknemers en tech infrastructuur.

Ontdek hoe je AI kan adopteren binnen het team, mensen mee kan krijgen, en welke use cases voor jouw het meest relevant zijn zonder ethische aspecten uit het oog te verliezen